Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Tot din capitolul nimic nu se arunca am dat de ele pe fundul butoiului si le-am executat.
Varza se pune in apa rece de cu seara.
A doua zi se taie fideluta si se stoarce bine.
Ceapa se curata si se toaca marunt.
Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa la calit 1-2 minute.
Se adauga boiaua, piperul si cimbrul dupa gust.
Se pune varza, apa si se lasa la fiert 15-20 minute.
Se completeaza cu apa daca este cazul si se introduce in cuptorul incalzit pentru 2 ore 2ore si jumatate amestecand din cand in cand.
Cand a scazut apa si s-a rumenit se gusta de sare (de obicei nu trebuie) si este gata.
Servita ca atare este o mancare de post foarte buna.
Se poate folosi garnitura la alte preparate.
Eu am mancat-o cu carnati prajiti si ceapa verde. (pentru mine varza fara ceapa alaturi nu are gust).
Pofta Buna!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult